Синерджи ЕООД

Фирма „Синерджи“ е основана през 2016 г. за внос и дистрибуция на премиум продукти. Днес, три години по-късно, тя може да се похвали с богатото си портфолио от първокласни вина от България и от всички краища на света, както и със стотици доволни клиенти, чийто вкусове възпитава и задоволява. Сред партньорските изби са известни производители от Гърция, Италия, Португалия, Германия, Испания, Франция, САЩ и др.

Един от най-впечатляващите и иновативни продукти, на които фирмата е ексклузивен представител за България, са системите за вино Coravin, които дават възможност да се консумира чаша от всяка бутилка без да се отваря и без риск от оксидация на виното. Десетки ресторанти в София и страната, както и индивидуални винолюбители, вече притежават Coravin.

През 2019 „Синерджи“ стана вносител на още един подобен високотехнологичен уред, предназначен за съхранение на отворени бутилки пенливо вино – zzysh champagne preserver.

От създаването й досега фирма „Синерджи“ постоянно допълва и диверсифицира своето портфолио, изгражда нови партньорства, разширява дистрибуторската си мрежа.